GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το ρυθμιστικό σχέδιο και το γήπεδο της ΑΕΚ

Η Γενική Συνέλευση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Φιλ/φειας Χαλκηδόνας σε πρόσφατη μαζική συνεδρίαση της αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία τα εξής...

Η Γενική Συνέλευση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Φιλ/φειας Χαλκηδόνας σε πρόσφατη μαζική συνεδρίαση της αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία τα εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει σε απόσυρση του ρυθμιστικού σχεδίου και στην συνέχεια να προχωρήσει στην καταψήφιση του συνόλου του χωρίς καμιά εξαίρεση.
Να υπάρξει δημόσια δέσμευση του Σύριζα ότι η Κυβέρνηση της Αριστεράς θα καταργήσει το ρυθμιστικό και θα αποκαταστήσει στο βαθμό που είναι δυνατό τις όποιες βλάβες έχει υποστεί η κοινωνία από την εφαρμογή του.
Να καλέσει την Κυβέρνηση να καταθέσει ξεχωριστό σχέδιο νόμου που να εγγυάται την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον χώρο του παραχωρητηρίου σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και το σύνταγμα και να δεσμευτεί δημόσια για την υποστήριξη ενός τέτοιου σχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση