GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημαντικά κέρδη για το Χρηματιστήριο

Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να διασπά ανοδικά και τα επίπ...


Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να διασπά ανοδικά και τα επίπεδα των 1.300 μονάδων, κλείνοντας σε υψηλά διμήνου.
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές σημειώνοντας υψηλά κέρδη και υψηλή συναλλακτική δραστηριότητα.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.305,16 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,49%.Είναι το υψηλότερο κλείσιμο από τη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου 2014 (1.308,84 μονάδες).
Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 6,68%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 12,25%.
Η αξία των συναλλαγών διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα και ανήλθε στα 388,63 εκατ. ευρώ.Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,83%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,73%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση