GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα και Τούρκος διακινούσαν χασίς στην Κομοτηνή

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών ξετρύπωσε τις συσκευασίες με το χασίς που έκρυβαν στο σπίτι τους στην Κομοτηνή μία 46χρ...


Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών ξετρύπωσε τις συσκευασίες με το χασίς που έκρυβαν στο σπίτι τους στην Κομοτηνή μία 46χρονη Ελληνίδα και ένας 50χρονος Τούρκος με σκοπό να τα διακινήσουν σε χρήστες της περιοχής.
Συνολικά, κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 106,7 γραμμαρίων, ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, αλλά και οκτώ πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, ενώ στην κατοχή της 46χρονης βρέθηκαν ακόμη 580 ευρώ και ένα κινητό και οδηγήθηκε μαζί με τον αλλοδαπό σύντροφό της στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
*** Πληροφορίες ότι ένα νεαρό παιδί διακινούσε χασίς στο χωριό της Ημαθίας όπου κατοικεί είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Νάουσας και του έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο. Στις τσέπες του 19χρονου βρήκαν 19,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες και ένα πλαστικό σκεύος με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 405 γραμμαρίων και 1.690 ευρώ που είχε αποκομίσει από την πώληση των ναρκωτικών! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
*** Πλούσια κέρδη από τη διακίνηση ναρκωτικών είχε και ένας 39χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή της Λάρισας. Στο σπίτι του βρέθηκαν 47,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευασία με κοτσάνια από χασισόδεντρα βάρους 15,6 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 9,2 γραμμαρίων, δυο τρίφτες με υπολείμματα χασίς, 114 ναρκωτικά χάπια και 2.200 ευρώ. Ο διακινητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
*** Έμπλεξε και τον πατέρα του ένας ανήλικος χρήστης ναρκωτικών που συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Ρόδου, έχοντας πάνω του γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Μαζί με τον 17χρονο Έλληνα συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση