GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή-έκκληση προς τον Ολάντ από οκτώ εργοδοτικές οργανώσεις

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απέστειλαν οι οκτώ μεγαλύτερες εργοδοτικές οργανώσεις της χώρας, τονίζοντα...



Επιστολή προς τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απέστειλαν οι οκτώ μεγαλύτερες εργοδοτικές οργανώσεις της χώρας, τονίζοντας... ότι θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την στήριξη των επιχειρήσεων, τις οποίες έχει υποσχεθεί.

«Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριε πρωθυπουργέ, η επίσημη έκκλησή μας είναι πρώτα απ' όλα μια κραυγή συναγερμού γάλλων πολιτών που ανησυχούν για το μέλλον της χώρας τους», τονίζουν οι επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων στην εφημερίδα «Le Journal du dimanche».

Εκτός από τη MEDEF (η κύρια εργοδοτική οργάνωση), εκπροσωπούν τις οργανώσεις CGPME, UPA (βιοτεχνία), FNSEA (αγρότες), UNAPL (ελεύθερα επαγγέλματα), AFEP (μεγάλες επιχειρήσεις), Croissance + (ισχυρά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις) και ASMEP-ETI (επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους).

Όπως τονίζεται στην επιστολή «μετά τις ομιλίες που έδωσαν και πάλι ελπίδα στους επιχειρηματίες, διαπιστώνουμε ότι οι ομιλίες δεν ακολουθούνται από πράξεις», υπογραμμίζουν και ζητούν να περιληφθούν σύντομα σε νόμο οι υποσχέσεις του Συμφώνου Ευθύνης για μείωση των βαρών και της φορολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Σύμφωνο Ευθύνης - το οποίο είχε ανακοινώσει ο κ. Ολάντ στις αρχές του 2014 -, έγκειται στη σύνδεση των αρωγών προς τις επιχειρήσεις με κοινωνικά ανταλλάγματα, τα οποία πρέπει να συζητηθούν μεταξύ εργοδοσίας και συνδικάτων, αλλά οι συζητήσεις προχωρούν με βήμα σημειωτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση