GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σβησμένες διαβάσεις έξω από το σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού Ιωαννίνων

Στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού συστεγάζονται το ΙΕΚ, Ιωαννίνων, το 8ο Λύκειο, το 1ο ΕΠΑΛ, το ΣΕΚ Ιωαννίνων, με ...



Στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού συστεγάζονται το ΙΕΚ, Ιωαννίνων, το 8ο Λύκειο, το 1ο ΕΠΑΛ, το ΣΕΚ Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα... καθημερινά εκατοντάδες μαθητές και σπουδαστές να διασχίζουν τη λεωφόρο Δωδώνης αλλά και τους παρακείμενους δρόμους.
Όμως πουθενά έξω από το σχολικό συγκρότημα δεν υπάρχει διάβαση πεζών, όχι επειδή δεν έχει προβλεφθεί αλλά επειδή έχουν από καιρό σβηστεί και δυστυχώς ο δήμος Ιωαννιτών δεν φρόντισε να τις ξαναβάψει.
Είναι πραγματικά θαύμα πως ακόμη μέχρι σήμερα δε θρηνήσαμε κάποιο θύμα, αφού μιλάμε για δρόμους με συνεχή ροή κυκλοφορίας, στην έξοδο της πόλης κάθετους στην Κενάν Μεσαρέ. Από τη στιγμή που οι διαβάσεις των πεζών δεν είναι ορατές στο οδόστρωμα, οι μαθητές δεν τις ψάχνουν για να τις διασχίσουν αλλά περνούν κάθετα στο οδόστρωμα απ' όπου κι αν βρίσκονται θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα!
Από την άλλη, το ίδιος συμβαίνει και με τους οδηγούς, που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να εμπλακούν σε τροχαίο, μιας και αφού δεν τις βλέπουν δεν σταματούν πριν τις διαβάσεις των πεζών, αφού δεν τους είναι ορατές, ώστε έγκαιρα να κόψουν ταχύτητα. Τώρα που καλοκαίριασε μήπως είναι ευκαιρία να ξαναβαφτούν. Εκτός κι αν στο δήμο Ιωαννιτών περιμένουν να γυρίσουν τον Σεπτέμβριο οι μαθητές και να τις βάψουν οι ίδιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση