GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται συνεργασία ΑΝΕΛ με Νικολόπουλο

Διαβάστε την ανακοίνωση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής: "Στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πολιτικός Καφές» των Γ. Κο...



Διαβάστε την ανακοίνωση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής: "Στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πολιτικός Καφές» των Γ. Κουτράκη και Π. Τζένου μίλησε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος σχετικά με την πιθανολογούμενη συνεργασία με το κόμμα του Παν. Καμμένου.
Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος απεκάλυψε ότι «Μετά την λήξη των εργασιών του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ μου έγινε η επίσημη πρόσκληση συνεργασίας από το Π. Καμμένο».

Ερωτηθείς για το τι απάντησε είπε: «Δεν είμαι μόνος, ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ζήτησα εκτάκτως να συγκληθεί την Τετάρτη η διευρυμένη πολιτική επιτροπή του ΧΡΙ.Κ.Α. με την συμμετοχή και όλων των υποψηφίων ευρωβουλευτών μας, προκειμένου να εξετάσουμε την πρόταση - πρόσκληση και να διαμορφώσουμε το πλαίσιο συνεργασίας και πολιτικής δράσης, καθώς και τον «οδικό χάρτη» των περιοδειών και εκδηλώσεων. Πηγαίνοντας ΠΑΝΤΟΥ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Στην συνέχεια ο παραιτηθείς από την κυβέρνηση Σαμαρά πρ. Υφυπουργός Εργασίας, έκανε σφοδρή επίθεση στον Α. Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

«Ο κ. Σαμαράς εν μία νυχτί, μόλις έγινε Πρωθυπουργός, αποφάσισε να πουλήσει την ίδια την ψυχή της Νέας Δημοκρατίας, να ποδοπατήσει τις ελπίδες των πολιτών που την ανέδειξαν πρώτο κόμμα στις εκλογές με «σημαία» την επαναδιαπραγμάτευση και να πετάξει στα σκουπίδια το κυβερνητικό μας πρόγραμμα.

Συνθηκολόγησε με τους Βενιζέλο και Κουβέλη, και για την «καρέκλα» του Πρωθυπουργού, είπε το απλό και εύκολο «ναι σε όλα» στην τρόικα και ανήγαγε την προσέγγισή του με την κ. Μέρκελ σε μείζονα πολιτικό του στόχο, μετατρέποντας παράλληλα τη Νέα Δημοκρατία στο καλύτερο άλλοθι της καταστροφικής πολιτικής που προηγουμένως είχε ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ…

Ποτέ δεν περίμενα ότι το κόμμα μέσα στο οποίο σχεδόν γεννήθηκα και στο οποίο ανήκα μια ζωή, πως θα υπέστειλε ποτέ τη σημαία της Ελλάδας…

Ήταν, θυμίζω, το κόμμα στο οποίο προήδρευσαν προσωπικότητες όπως οι Καραμανλής, Αβέρωφ και Έβερτ ή ακόμα και ο Μητσοτάκης και για δώδεκα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής που στάθηκε στο πλευρό της Κύπρου στο «όχι» για το σχέδιο Ανάν, μπλόκαρε την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. λόγω του ονόματος και ακολούθησε μία ανεξάρτητη εθνική εξωτερική πολιτική.

«ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ και ΜΑΡΟΝΙΕΤΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και των ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ»

δυστυχώς όμως, αυτή την φορά με το να πιστέψω τον ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ Α. ΣΑΜΑΡΑ έπεσα έξω. Και το λέω ευθέως. Και τώρα πια δεν τα λέω μόνο εγώ ούτε μόνο το ένα εκατομμύριο που δεν ψήφισε την παράταξη, αλλά το γράφουν και έγκυροι δημοσιογράφοι οι οποίοι και υπογράφουν αυτά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, της παράδοσης της χώρας στυς ξένους δανειστές..

Διαβάστε» είπε ο Ν. Νικολόπουλος «το τελευταίο φύλλο της εφ. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-αλλά ;ακούστε και μόνο τους τίτλους και τότε πέστε μου, εάν μπορεί ο οποιοσδήποτε περήφανος Έλληνας να δεχτεί η πατρίδα του να έχει Πρωθυπουργό «αχυράνθρωπο», Πρωθυπουργό «μαριονέτα» του Βερολίνου και των ξένων δανειστών».

ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ή ΨΕΜΑΤΑ Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΟΣ

Επ’ αυτού μάλιστα επέμενε ο Νίκος Νικολόπουλος λέγοντας πως σήμερα κατέθεσε ερώτηση στο Πρωθυπουργό που τον καλεί να απαντήσει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες αν είναι αλήθεια όσα βαρυσήμαντα περιστατικά καταγράφει και υπογράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Σίμος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…. Κ. ΣΗΜΙΤΗ.

ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Καλείται να απαντήσει εάν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δέχεται ότι είναι ένας εθελόδουλος Πρωθυπουργός πρόθυμος στις προσταγές του Βερολίνου και ακόμα πως κρατά τη καρέκλα του, με την «ψήφο ανοχής από τη διαπλοκή» όπως επίσης δέχεται ότι και σ’ άλλο ρεπορτάζ υπογράφει ο Π. Κερτεζίτης στην ίδια εφημερίδα ότι «δεν επιλέγει και δεν διορίζει αυτός Υπουργούς αλλά το Βερολίνο με παρέμβαση Στουρνάρα- Σημίτη», όπως και αποκαλύπτουν τα άθλια παρασκήνια των προσκυνημένων συνεργατών των ξένων!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!!

Ο Νίκος Νικολόπουλος κλείνοντας την συνέντευξη είπε: «Έφυγα από την κυβέρνηση, έφυγα και από το κόμμα με ψηλά το κεφάλι και επέστρεψα στον δρόμο, κοντά στον λαό. Εκεί που πάντα ήμουν και εκεί που ανήκα και εκεί θα με βρίσκεται. Και τα είπα, για να ισχυροποιήσω ακόμα περισσότερο την κοινή πεποίθηση που μοιραζόμαστε με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι αναγκαία η νέα πανστρατιά των πατριωτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.

ΜΑΖΙ στις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ…

Ασφαλώς ο καθένας μας έχει την δική του πολιτική αφετηρία και διαδρομή, όμως είναι κοινή η απόφαση μας να βάλουμε ένα τέλος στις μνημονιακές λογικές και πρακτικές, δίνοντας από κοινού νέες μεγάλες πολιτικές και εκλογικές μάχες που έρχονται.

Σχετικά με το ερώτημα αν θα ψήφιζε για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή είπε:

«Το ίδιο δίλλημα το είχε θέσει και παλιότερα ο Αν. Παπανδρέου προβάλλοντας μάλιστα ως ενδεχόμενη υποψηφιότητα εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως και πάλι λίγα χρόνια μετά έκανε με τον Κωστή Στεφανόπουλο ο οποίος υπήρξε υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ.

Όμως οι ηγέτες της παράταξης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μιλτιάδης Έβερτ απάντησαν και οι δύο σε διαφορετικές περιόδους με το ίδιο στέρεο πολιτικό σκεπτικό.

“Δεν θα γίνει πατερίτσα η εκλογή Προέδρου μιας κακής και άθλιας Κυβέρνησης, ανεξαρτήτως προσώπου”, Έτσι είπαν και έτσι έπραξαν…

Έτσι και τώρα… και εγώ σας απαντώ -ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ανατροπής- πως προέχει ν’ αλλάξει η πολιτική που ακολουθείται, πως προέχει να εξασφαλισθεί η απομείωση, δηλαδή το «βαθύ κούρεμα» του επαχθούς χρέους…

Εάν αυτά συμβούν, τότε δεν έχουμε λόγο να είμαστε απέναντι και μακριά…"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση