GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετριοπαθείς εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την οικονομία

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις για την ανάπτυξη της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών προβλέπο...


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις για την ανάπτυξη της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών προβλέποντας ότι θα διαμορφωθεί φέτος στο 2% την ώρα που οι προηγούμενες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ανάπτυξη 2,7%. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν αναμένεται ιδιαίτερη βελτίωση από το 1,9% της προηγούμενης χρονιάς.
Ο βαρύς χειμώνας και η αργή ανάκαμψη της αγοράς ακινήτων οδήγησε σε συρρίκνωση της αμερικανικής οικονομίας, όπως αναφέρεται στην έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην έκθεση επισημαίνεται επίσης ότι η ανεργία έχει υποχωρήσει στο 6,3% από το 7,5% πριν από ένα χρόνο, ωστόσο το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι οι μισθοί παραμένουν στάσιμοι και ότι το μακροπρόθεσμο ποσοστό ανεργίας σε υψηλά επίπεδα.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση