GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα… Αμερικανάκια «αγκάλιασαν» το Μουντιάλ

Στην Αμερική το ποδόσφαιρο –soccer για εκείνους – δεν είναι άθλημα που το έχουν σε περιωπή, πόσω μάλλον να το θεωρούν «βασιλιά των σ...


Στην Αμερική το ποδόσφαιρο –soccer για εκείνους – δεν είναι άθλημα που το έχουν σε περιωπή, πόσω μάλλον να το θεωρούν «βασιλιά των σπορ».
Ακόμη, όμως και στη «χώρα του Κολόμβου» ο βασιλιάς… έκατσε στο θρόνο ή απλώς το ποδόσφαιρο και το Μουντιάλ μπήκε στα σπίτια των Αμερικανών.
Η στήριξη είναι τέτοια για τη φιλόδοξη εθνική τους, που τον αγώνα με την Πορτογαλία τον παρακολούθησαν 25.000.000 άνθρωποι!
Ο αριθμός είναι τεράστιος αν σκεφτεί κανείς, πως τους πολυσυζητημένους τελικούς του NBA μεταξύ Μαϊάμι Χιτ και Σαν Αντόνιο Σπερς, κατά μέσο όρο 15.500.000 Αμερικάνοι στήθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να τους δουν. Ενώ για τους τελικούς του Baseball για το 2013 οι τηλεθεατές δεν ξεπέρασαν τα 10 εκατ.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό, της μεγάλης ανταπόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι πως οι αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης μεταδίδονται αποκλειστικά από τα καλωδιακά ESPN και Univision.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση