GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβατς: "Eάν αυτό ήταν πέναλτι ας πιάσουμε το μπάσκετ! Δεν χρειάζεται να παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο"

Έξαλλος με τις αποφάσεις του Ιάπωνα διαιτητή ήταν ο Νίκο Κόβατς που στάθηκε κυρίως στην υπόδειξη του πέναλτι. Ο ομοσπονδιακός ...



Έξαλλος με τις αποφάσεις του Ιάπωνα διαιτητή ήταν ο Νίκο Κόβατς που στάθηκε κυρίως στην υπόδειξη του πέναλτι.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας μεταξύ άλλων τόνισε πως «εάν αυτό ήταν πέναλτι ας πιάσουμε το μπάσκετ! Δεν χρειάζεται να παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο. Ας παίξουμε μπάσκετ. Πιο καλά θα είναι. Είναι ντροπή. Στο ποδόσφαιρο μιλάμε για σεβασμό. Πάντα γι' αυτό λέμε. Το πως να σεβόμαστε αντιπάλους και διαιτητές. Εμείς το κάναμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό.

Εμάς όμως δεν μας έδειξαν κανένα σεβασμό οι διαιτητές. Εάν είναι να ξεκινάμε έτσι το Μουντιάλ καλύτερα να το... αφήσουμε από τώρα και να πάμε σπίτια μας». Επίσης τόνισε πως «αφήσαμε εξαιρετικές εντυπώσεις. Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Είναι τιμή μου που τους έχω παίκτες μου». Για την Βραζιλία τόνισε πως «μία τόσο μεγάλη ομάδα δεν έχει ανάγκη από τέτοιες διαιτητικές βοήθειες.

Όσο για την FIFA έχει στο σλόγκαν της την λέξη σεβασμός και αυτό θα έπρεπε να ισχύει για όλους. Εμείς προετοιμαζόμασταν πολύ καιρό για την διοργάνωση. Είναι και δικό μου... λάθος που δεν ετοίμασα ανάλογα τους παίκτες μου για τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση. Για τους κινδύνους που υπάρχουν. Για να μην πω και για τα εκατομμύρια φιλάθλων που τα είδαν όλα αυτά. Εάν δίνονται τέτοια πέναλτι και στην συνέχεια τότε το τουρνουά θα είναι σαν τσίρκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση