GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έχει χάσει τον ύπνο της η Νατάσα Ράγιου; (HXHTIKO)

" Όταν ξέρεις ότι

"Όταν ξέρεις ότι
σε έχουν ψηφίσει 100000 άνθρωποι σε όλοι την Ελλάδα, δεν μπορείς παρά να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ", δήλωσε μεταξύ άλλων στο id webradio και στην εκπομπή "Στη γυάλα" του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη, η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Νατάσα Ράγιου. Παρον στο στούντιο του ραδιοφώνου ήταν και ο δημοσιογράφος Νίκος-Γιώργος Παπαχρήστου, βοηθώντας στην ανάπτυξη μιας ενδιαφέρουσας κουβέντας.
"Βλέπω την πολιτική σαν καλή προέκταση της δημοσιογραφίας και θέλω να τη βλέπω έτσι", δήλωσε η κα Ράγιου, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εκλογή Ζαγοράκη στην ευρωβουλή.
Η πατρινή πολιτικός, άφησε σαφείς αιχμές για την διατηρημένη και στις πρόσφατες εκλογές συνήθεια της "κομματικής γραμμής". "Το να τοποθετούνται άκριτα οι του κόμματος ή οι δικοί μας άνθρωποι, εδώ κι εκεί (σε κομματικά διορισμένες θέσεις) χωρίς μάλιστα να έχουν καμία σχέση είναι η αιτία που μας έφερε ως εδώ". 
Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση