GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kατασκηνωτικες εμπειρίες για παιδιά από την μητρόπολη Αργολίδας στον Ταύγετο

Το πρωί της Τρίτης 17 Ιουνίου τα παιδιά από την Αργολίδα που συμμετέχουν στις Κατασκήνωσεις που οργανώνει η Μητρόπολη Αργολίδα...



Το πρωί της Τρίτης 17 Ιουνίου τα παιδιά από την Αργολίδα που συμμετέχουν στις Κατασκήνωσεις που οργανώνει η Μητρόπολη Αργολίδας...
έφτασαν στον Ταΰγετο Μεσσηνίας. Πρόκειται για ένα όνειρο του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου, που εξέφρασε την επιθυμία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το ποιμαντικό του έργο, να υλοποιηθεί και στην Αργολίδα!

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι που ακολουθούν ειναι 25 έως 6 Ιουλίου, 18 έως 28 Ιουλίου και 6 έως 16 Αυγούστου 2014, για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Πληροφορίες και για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Οι χριστιανικές Κατασκηνώσεις είναι ένας γνώριμος και δοκιμασμένος θεσμός με πολύχρονη παράδοση και σημαντική επιτυχία και προσφορά στους νέους.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να χαρούν, το παιχνίδι, την ψυχαγωγία, την περιπέτεια, να βιώσουν την φιλία, την ομαδική ζωή και την αδελφική συναναστροφή μέσα σε ένα περιβάλλον που εμπνέεται από χριστιανική αγάπη και διδάσκει στα σημερινά μας παιδιά να συνεργάζονται και να συμβιώνουν με άτομα άγνωστα σε αυτά μέχρι χθες μακρυά από την φθοροποιό τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που συμβάλλουν στην απομόνωση, αναπτύσσωντας τις ικανότητες και τα χαρίσματά τους.

Στην Κατασκήνωση τα παιδιά μαθαίνουν για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας, τι πιστεύουμε σαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι ενώ έρχονται σε επαφή με τα Μυστήρια και τις Ακολουθίες της και ιδιαιτέρως με το Μυστήριο της Εξομολογήσεως και της Θείας Κοινωνίας από τους πνευματικούς υπευθύνους της κάθε περιόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση