GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα εκτός λειτουργίας φανάρια στα Γιάννενα [photos]

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα δεν λειτουργούν τα φανάρια σε έναν από τους μεγαλύτερης κυκλοφοριακής φόρτισης κόμβους της πόλης των...



Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα δεν λειτουργούν τα φανάρια σε έναν από τους μεγαλύτερης κυκλοφοριακής φόρτισης κόμβους της πόλης των Ιωαννίνων.
Σε αυτόν που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης (παλαιό πανεπιστήμιο), στην αρχή της Κενάν Μεσαρέ, απέναντι ακριβώς από το ξενοδοχείο Βυζάντιο.
Η κίνηση οχημάτων και πεζών γίνεται με τη βοήθεια τροχονόμου που έχει επιστρατευθεί να ρυθμίζει την κλυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο και πραγματικά απορούμε γιατί επί τρεις συνεχόμενες ημέρες οι αρμόδιοι δεν επιδιορθώνουν τη βλάβη στα φανάρια.
Οι πολίτες δεν ξέρουν πού να απευθυνθούν για τα χαλασμένα φανάρια, καθώς δήμος και περιφέρεια δηλώνουν αναρμόδιοι, όμως η σωματική ακεραιότητα όσων διέρχονται από το σημείο βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους πεζούς. Απαιτείται σοβαρότητα και άμεση επίλυση του θέματος για να μην να πέσουν θύματα τροχαίου οι πολίτες σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία για οδηγούς και πεζούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση