GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θάνος Μωραΐτης επιμένει

Λίγες ώρες μετά το άρθρο του που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας μιλώντας στον re...


Λίγες ώρες μετά το άρθρο του που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή άνοιξε τα χαρτιά του.
«Είμαι από αυτούς που δημοσίως έχω τοποθετηθεί για τον κ. Βενιζέλο. Και είπα ότι ο κ. Βενιζέλος έχει σηκώσει ένα βάρος το οποίο δεν του αναλογεί. Δεν μπορεί να του χρεώσει κανένας το εκλογικό αποτέλεσμα του 2012, έχει κι αυτός το ποσοστό που του αναλογεί όπως όλοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραΐτης.
Και πρόσθεσε: «Η ήττα πριν από 15 ημέρες είναι μία ήττα που βεβαίως έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης γιατί κατέρρευσε, αν θέλετε, όλη αυτή η στρατηγική η οποία αναπτύχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα και βεβαίως κατέρρευσε και όλο το εγχείρημα της Ελιάς. Αρα θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, πρέπει κάποιος να αναλάβει τις ευθύνες, αλλά πολύ περισσότερο πρέπει να αρχίσουμε σε αυτό το ΠΑΣΟΚ να μιλάμε ξεκάθαρα, να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια».
Στην ερώτηση αν θέτει ανοικτά θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ κ. Μωραΐτης απάντησε: «Πρέπει ο κ. Βενιζέλος να αναλάβει την ευθύνη, αλλά προσέξτε εγώ δεν έρχομαι να ζητήσω την παραίτηση Βενιζέλου. Έρχομαι και θέτω τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα πρέπει να συγκροτήσουμε το επόμενο διάστημα τη μεγάλη κεντροαριστερά. Και λέω ότι όποιος δεν πληροί αυτούς τους όρους πρέπει βεβαίως να μην είναι σε αυτή την ηγεσία. Και απ’ ότι βλέπω –και βλέπουμε όλοι αυτές τις ημέρες- δεν υπάρχει διάθεση πραγματική να καταλάβουμε, να κατανοήσουμε το αποτέλεσμα, να καθίσουμε να συζητήσουμε σοβαρά και υπεύθυνα για να δούμε που θα πάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση