GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι (δεν) λέει ο Γ. Αναγνωστάκος για τους ΑΝΕΛ. Θα μείνει ή θα φύγει;;

ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΩΣΤΑΩ. Οφείλω μιαν απάντηση στα σενάρια που κάποιοι σκόπιμα διοχετεύουν για μένα. Ποτέ δεν έκρυψα την πολιτική μου καταγ...

ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΩΣΤΑΩ.

Οφείλω μιαν απάντηση στα σενάρια που κάποιοι σκόπιμα διοχετεύουν για μένα.
Ποτέ δεν έκρυψα την πολιτική μου καταγωγή για την οποία είμαι υπερήφανος, ούτε τις ρίζες μου στη ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή, του Γεωργίου Ράλλη, του Ευάγγελου Αβέρωφ.
Ποτέ δεν έκρυψα τις φιλικές προσωπικές μου σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή και με τον Αντώνη Σαμαρά, που συνεργάσθηκα μαζί του μέχρι το τέλος περίπου του 2011, όπως και με πολλά επώνυμα και ανώνυμα στελέχη της ΝΔ και της ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ.
Από τη στιγμή όμως που η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά ψήφισε μνημόνια, συνεργάσθηκε με το ΠΑΣΟΚ των ΓΑΠ-Βενιζέλου, έπαψα να έχω οποιαδήποτε σχέση μαζί της.
Η συμμετοχή μου στην ίδρυση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν για μένα πράξη συνειδητής επιλογής, πολιτικής και προσωπικής ευθύνης και αξιοπρέπειας και χαίρομαι γιατί συμμετείχα στην ίδρυση του καινούργιου, στη δημιουργία του πατριωτικού, του εθνικού, του αντιμνημονιακού, δημοκρατικού αυτού χώρου.
Παραμένω πιστός στις ιδέες μου και στις αρχές μου, που δυστυχώς η ΝΔ δεν μπορεί να στεγάσει. Διατηρώ αδιαπραγμάτευτο το ανθρώπινο μου δικαίωμα να θεωρώ ακόμα φίλους τους παλιούς συναγωνιστές μου όπως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Τάκης Σκανδαλάκης, ο Μιχάλης Γιαννάκης και τους τόσους άλλους που μαζί δώσαμε πετυχημένους αγώνες τα πέτρινα χρόνια για τη Δημοκρατία στα Πανεπιστήμια και στην κοινωνία.
Τη στιγμή που η πατρίδα και η κοινωνία χρειάζεται ένα ισχυρό, δημοκρατικό, πατριωτικό, αντιμνημονιακό πόλο, χωρίς διαχωριστικές διχαστικές γραμμές, μια δύναμη ανατροπής και ανασυγκρότησης, ρόλο που οι ΑΝΕΛ μπορούν να αναλάβουν αν το αποφασίσουν, τα σενάρια περί επιστροφής μου στη ΝΔ μόνο σαν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας ή ευχολόγια άσπονδων φίλων μπορεί να εκληφθούν.
‘Οσοι επαγγελματίες συκοφάντες με θεωρούν ενοχλητικό να συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί θα συνεχίσω να λέω τις απόψεις μου σε κάθε κατεύθυνση.
Παραμένω στον αντιμνημονιακό πατριωτικό χώρο με τους φίλους που προέρχονται από την Δεξιά, το Κέντρο, την Αριστερά, με πρώτο στόχο την ανασυγκρότηση του πολιτικού αυτού χώρου, απ’ όποιο μετερίζι διαλέξω και δεν με ενδιαφέρουν θέσεις γραμματέα ή βουλευτικές έδρες Επικρατείας, που μου προσφέρθηκαν στο κοντινό παρελθόν τόσο από τη ΝΔ όσο και από τους ΑΝΕΛ και αρνήθηκα.
Τις αρχές μου εγώ, δεν τις πουλάω, δεν τις χαρίζω, δεν τις διαπραγματεύομαι, δεν τις εξαργυρώνω.
Και σ’ όποιον αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση