GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ήταν ο αδικοχαμένος Μιχάλης Φουντουλάκης που έφυγε μετά από άγγιγμα ποντικιού

Θρήνο σκόρπισε στα Χανιά η είδηση του θανάτου του 20χρονου Μιχάλη Φουντουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από λεπτοσπείρωση, έπε...



Θρήνο σκόρπισε στα Χανιά η είδηση του θανάτου του 20χρονου Μιχάλη Φουντουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από λεπτοσπείρωση, έπειτα από την επαφή του με ποντίκι...
Ο νεαρός τερματοφύλακας, μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονους πόνους στο στομάχι, έχοντας αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, μια νόσο που μεταδίδεται από ποντίκια. Αμέσως τον έβαλαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως εμφάνισε υψηλό πυρετό και σηψαιμία, αφήνοντας την τελευταία του πνοή την Παρασκευή.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Φουντουλάκης;
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Παίδων του Α.Ο. Χανιά. Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν στο ρόστερ του Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Η αγάπη του ήταν μεγάλη για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Ολυμπιακό, αφού ο πατέρας του Στέλιος Φουντουλάκης, υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. Χανίων.

Στη σελίδα της, η ΔΑΑΟΧ αναφέρει για το θάνατο του 20χρονου τερματοφύλακά της:
«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Φουντουλάκη, δεύτερου τερματοφύλακα στον Δ.Α.ΑΟ.Χ. Ο Δ.Α.Α.Ο.Χ. θρηνεί και λυπάται για το θάνατο ενός νέου παιδιού. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση