GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσηκώνει την παραλιακή [video - photos]

Ένα τριήμερο γεμάτο ατέλειωτη διασκέδαση, πολύ τραγούδι και χορό έζησαν όσοι έμειναν του Αγ. Πνεύματος στην Αθήνα και βρέθηκαν ...



Ένα τριήμερο γεμάτο ατέλειωτη διασκέδαση, πολύ τραγούδι και χορό έζησαν όσοι έμειναν του Αγ. Πνεύματος στην Αθήνα και βρέθηκαν στο Posidonio!
Ανάμεσα σε άλλους είδαμε τον Γιώργο Πολυχρονίου και την Βίκυ Γεροθόδωρου που διασκέδασαν με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αλλά και τον Λευτέρη Κιντάτο – τον νέο λαϊκό τραγουδιστή που γνωρίσαμε μέσα από γνωστό talent show- που τραγούδησε μάλιστα στη πίστα μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό γνωστές αγαπημένες επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή «ταράζει τα νερά της παραλιακής» ξεσηκώνοντας το κοινό του με νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες. Μάλιστα απ’ αυτήν την Κυριακή ξεκινά το POSIDONIO SUNDAY PARTY, το απόλυτο κυριακάτικο καλοκαιρινό ραντεβού στην παραλιακή με το πιο νεανικό και κεφάτο πρόγραμμα της πόλης!
Κάθε Κυριακή στο POSIDONIO SUNDAY PARTY, το πρόγραμμα θα ξεκινάει νωρίτερα (22:30) και η διάθεση θα μένει ανεβασμένη μέχρι το πρωί χάρη στις δροσερές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και ένα ξεσηκωτικό dj mix με όλες τις τωρινές μεγάλες επιτυχίες!

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Νικηφόρος, η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos, η Βαλένθια Διγενή κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση