GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατεδάφισαν ένα όμορφο παρκάκι, στερώντας την χαρά από τους πολίτες

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί σε γειτονιά της Αγίας Μαρίνας Στυλίδος, όταν οι κάτοικοι είδαν μηχανήματα και μπουλντόζες ...



Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί σε γειτονιά της Αγίας Μαρίνας Στυλίδος, όταν οι κάτοικοι είδαν μηχανήματα και μπουλντόζες να γκρεμίζουν το ένα και μοναδικό παρκάκι που έχουν στο δρόμο τους.
Η εντολή της κατεδάφισης δόθηκε μετά από καταγγελία ιδιώτη, ο οποίος, επειδή δεν θέλει το συγκεκριμένο πάρκο να βρίσκεται μπροστά από το οικόπεδό του, κίνησε τις ανάλογες διαδικασίες από τις οποίες διεφάνη ότι τελικά η όλη εγκατάσταση είναι παράνομη.
Πάντως, οι κάτοικοι ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, αντί να καταγγέλλει χώρους αναψυχής για τους πολίτες, ας φροντίσει πρώτα ο ίδιος να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, φροντίζοντας το οικόπεδό του που έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης για τη γειτονιά.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση