GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοχοΐδης: Οι υπηρεσίες διαβεβαιώνουν ότι ο Μύρτος θα ανοίξει στις 12 Ιουλίου

Για τις 12 Ιουλίου εκτιμούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών ότι θα ανοίξει ξανά ο δρόμος για τη διάσημη παραλία του Μύρτου σύμ...


Για τις 12 Ιουλίου εκτιμούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών ότι θα ανοίξει ξανά ο δρόμος για τη διάσημη παραλία του Μύρτου σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών. Ωστόσο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε κατά την επίσκεψή του την Τρίτη στο νησί που δοκιμάστηκε από τους σεισμούς στις αρχές του χρόνου ότι «ο Μύρτος θα ανοίξει την ώρα που πρέπει, την ώρα δηλαδή που θα είναι ασφαλής. Διότι, αν ανοίξει ο Μύρτος χωρίς να είναι ασφαλής, μπορεί να κλείσουμε κανένα σπίτι και δεν πρέπει να κλείσουμε σπίτια».
Ο υπουργός Μεταφορών διαβεβαίωσε, επίσης, ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί και το κεντρικό οδικό δίκτυο που οδηγεί προς το βόρειο μέρος και το Φισκάρδο.
Όσον αφορά το λιμάνι του Ληξουρίου ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η δεύτερη φάση με τη δημοπράτηση του έργου που αφορά στα δυτικά κρηπιδώματα, τον υπήνεμο μώλο και το αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Λεγατάτα.
Ο υπουργός Μεταφορών υποσχέθηκε τέλος ότι «είμαστε πάνω στα προβλήματα, κάθε μέρα, προκειμένου μαζί τους να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να τις αφήσουμε πίσω μας, δημιουργώντας μια Κεφαλονιά πιο αισιόδοξη, πιο ευημερούσα» κάνοντας λόγο για «τεράστια» αύξηση του τουρισμού της τάξης του 50%.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση