GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο (19-20/7)

Συνεχίζεται και αύριο ο άστατος καιρός ενώ βελτίωση ως προς τα φαινόμενα θα υπάρξει από την Κυριακή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο ...



Συνεχίζεται και αύριο ο άστατος καιρός ενώ βελτίωση ως προς τα φαινόμενα θα υπάρξει από την Κυριακή.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19/7 αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές μπόρες και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Τα φαινόμενα το απόγευμα, θα είναι τοπικά έντονα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 32 βαθμούς, στα κεντρικά, τα δυτικά και τα νότια από 18 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 βαθμούς ενώ στην Κρήτη τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση 5-6 μποφόρ. Στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση 5-6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ.

Την Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις το μεσημέρι και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 5-6 μποφόρ αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση έως 7 μποφόρ αλλά και εκεί θα εξασθενήσουν από το απόγευμα.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα και την Τρίτη ενώ νέος κύκλος αστάθειας διαφαίνεται από την Τετάρτη 23 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση