GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

20 Παλαιστίνιοι νεκροί από βομβαρδισμό στην Σετζάγια

Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη συνοικία Σετζάγια, στην ανατολική Γάζα, ενώ... χιλιάδε...



Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη συνοικία Σετζάγια, στην ανατολική Γάζα, ενώ... χιλιάδες κάτοικοι εγκαταλείπουν όπως - όπως τις εστίες τους για να σωθούν από τις σφοδρές επιδρομές, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα και αυτόπτες μάρτυρες.

Το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας έχει γεμίσει με δεκάδες ανθρώπους που τραυματίστηκαν στην αεροπορική επίθεση στη συνοικία Σετζάγια.

Νωρίτερα, στην Ιερουσαλήμ, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το θάνατο δύο ακόμη στρατιωτών του σε μάχες στη Λωρίδα της Γάζας, με τους οποίους αυξάνεται σε επτά ο αριθμός των Ισραηλινών που έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής.

Οι στρατιώτες Μπαρ Ραχάβ, 21 ετών και Μπνάγια Ρούμπελ, 20 ετών, σκοτώθηκαν από αντιαρματικό πύραυλο ο πρώτος και σε ανταλλαγή πυρών με ελαφρά όπλα ο δεύτερος, ενώ το Ισραήλ κλιμακώνει τη χερσαία επιχείρηση στον παλαιστινιακό θύλακα.

Συνάντηση Αμπάς - Μεσάαλ - Μπαν

Για συνάντηση του προέδρου του Κράτους της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς, του ηγέτη της Χαμάς Χαλέντ Μεσάαλ και του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν κάνουν λόγο αραβικά μέσα ενημέρωσης.
Η συνάντηση, με θέμα την σύναψη εκεχειρίας στη Γάζα, αναμένεται να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.

Το Κατάρ είναι γνωστό ότι διατηρεί σχέσεις με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και με την Χαμάς, που αποτελεί παλαιστινιακό παρακλάδι της διεθνούς αυτής ισλαμιστικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση