GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε νεκρός στην Αθήνα 22χρονος φαντάρος από τη Γαστούνη

Ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που θα επέστρεφε στον τόπο που μεγάλωσε, στη Γαστούνη, έχοντας πάρει άδεια από την μονάδα των Ειδικών...



Ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που θα επέστρεφε στον τόπο που μεγάλωσε, στη Γαστούνη, έχοντας πάρει άδεια από την μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στη Μυτιλήνη που υπηρετούσε το τελευταίο διάστημα.

Το πλοίο στο οποίο επέβαινε «έδεσε» το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά, η πορεία ωστόσο του 22χρονου Μάριο Μάνσι παρέκλινε στα στενά του κέντρου της Αθήνας όπου και βρέθηκε νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, λίγες ώρες μετά.

Η αστυνομία ερευνά λεπτομερώς και με πολλή προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 22χρονος νέος, που όσοι τον γνώριζαν μόνο καλά λόγια έχουν να πει. Ο θάνατος του νεαρού στρατιώτη φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα επόμενα 24χρονα οι αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο θάνατος του 22χρονου Μάριο Μάνσι έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στη Γαστούνη, στον τόπο που μεγάλωσε όταν οι γονείς του, με τον μοναχογιό τους μικρό παιδί, έφυγαν από την Αίγυπτο αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα. Όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πραγματικά την τραγική αυτή είδηση. Πόσο μάλλον από τη στιγμή, που λίγες ώρες πριν φύγει ο 22χρονος από τη ζωή έστελνε μηνύματα στα κινητά των φίλων του, ενημερώνοντάς τους ότι «κατεβαίνει» στη Γαστούνη με άδεια από τον στρατό.

1 σχόλιο

  1. Τα γαμημένα ΜΜΕ της δόλιας διαπλοκής, εκτός από δεξιά, δοσίλογη προπαγάνδα, είναι και πλήρως ξενόδουλα και ξενοκίνητα, από τη Μέρκελ, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ!

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι συνέλληνας μ' αυτά τα δεξιά, πουλημένα, κατακάθια, ΖΩΑ!!

    Στην Ουκρανία τάσσονται ανοιχτά με τους Ναζί, τη Μέρκελ και το Στεητ Ντιπάρτμεντ!
    ΟΥΣΤ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΔΕΞΙΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΒΑΝ ΦΛΙΤ, ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ!!!

    Στην Γάζα είναι με τους Ισραηλινούς, τα ξενοκίνητα ανθελληνικά δεξιά ζώα!
    (στα ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΜΙΣΗΤΑ ΠΑΣΤΟΚΙΑ!!!!)

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΪ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ!
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση