GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπακώστα: Θα γίνουν 2.800 προσλήψεις στα νοσοκομεία

Μέσα στο εξάμηνο και μέσω ΑΣΕΠ αναμένονται οι 2.800 προσλήψεις για τη στελέχωση των νοσοκομείων, όπως δήλωσε η υφυπουργός Υγεία...



Μέσα στο εξάμηνο και μέσω ΑΣΕΠ αναμένονται οι 2.800 προσλήψεις για τη στελέχωση των νοσοκομείων, όπως δήλωσε η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα στον realfm 97,8.

«Επειδή διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ανάγκη στελέχωσης των νοσοκομείων της χώρας, εμείς στις 30 Ιουνίου, εξαγγείλαμε και δημοσιοποιήσαμε τις θέσεις για τις οποίες θέλουμε να έρθουν να καλύψουν νοσηλευτές, γιατροί και άλλες ειδικότητες, είναι 2.800 αυτές», ανέφερε.

Η κ. Παπακώστα σημείωσε ότι στους δανειστές έγινε σαφές ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περίθαλψη των πολιτών, αν και η τήρηση του προϋπολογισμού είναι σοβαρό θέμα.

«Από τη δική μας πλευρά έναντι των δανειστών μας, υπάρχει το εξής αξίωμα: η τήρηση του προϋπολογισμού Υγείας βεβαίως είναι ένα θέμα πάρα πολύ σοβαρό, αλλά βάζουμε, από την άλλη πλευρά -χωρίς να διαλύεται- το σύστημα περίθαλψης. Αυτό ετέθη σε πολύ ισχυρή βάση», τόνισε η υφυπουργός.

3 σχόλια

  1. Αυτή είναι η δόλια ιστορία της Δεξιάς,
    Που’ ναι απ’ το ’21 του λαού βραχνάς,
    Μια ζωή στους ξένους πουλημένη,
    Άθλια, Δοσίλογη, στα τέσσερα στημένη.

    Δεξιά, μια ιστορία μες στην προδοσία,
    Αλλά "καθηγητές" στην πατριδοκαπηλεία,
    Όλοι οι αγράμματοι, αμόρφωτοι εθνικιστές,
    Είναι της Δεξιάς "μεγάλοι" αγωνιστές!

    Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών,
    Άθλιων, Δοσίλογων σκυλιών,
    Υπηρέτες, Γλείφτες διαπλοκής,
    Οι δεξιοί αμέμπτου "ηθικής"!

    Ολημερίς με προπαγάνδα μας φλομώνει,
    Η Βρωμοδεξιά, που μας εξαθλιώνει,
    Με τα μίσθαρνα παπαγαλάκια της οργιάζει,
    Τη λογική μας αισχρά παραβιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η αρρώστια πού βασανίζει το μυαλό, η λεγόμενη σχιζοειδης παράνοια, είναι και ανιατος. Ο μόνος τρόπος είναι να χωριστουμε, Βορράς-νότος να απαλλαγουμε, και καλό θάνατο.

      Διαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Ιουλ 2014, 2:01:00 π.μ.

    βολευτήκατε μια χαρά με 20.000 μισθό για πέντε χρόνια ΟΛΟΙ οι ευρωβουλευτες και άλλα δυο χρόνια ΌΛΟΙ αυτοί της κάτω βουλής της πλατείας συντάγματος, όπως θα βολευτούν και οι συνεργάτες τους... ΟΙ χρήσιμοι ΗΛΊΘΙΟΙ είναι πάντα στην διαθέσει σας...


    Αυτή είναι η Ευρώπη ΣΑΣ, όχι η δικιά μου , μια Ευρώπη που όλα γίνονται ιδιωτικά...

    «Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά.

    Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό....Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου....Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε».

    Ζοζέ Σαραμάγκου (Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998)

    {Εγώ πάω φεύγω πάω να βρω τον δημιουργό ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ,άλλα μαζί με μερικούς από εσάς}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση