GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΕΟΣ! Σερβιτόρα σε εστιατόριο στην Ατλάντα πέταξε ΕΞΩ 4χρονο αγοράκι επειδή...[photos]

Όλη της την αυστηρότητα εξάντλησε μια μαθητευόμενη σερβιτόρος στην Ατλάντα των ΗΠΑ, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ανάγκασε ένα 4χρο...



Όλη της την αυστηρότητα εξάντλησε μια μαθητευόμενη σερβιτόρος στην Ατλάντα των ΗΠΑ, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ανάγκασε ένα 4χρονο παιδάκι να φύγει από το εστιατόριο που είχε πάει με τους δικούς του, επειδή φορούσε αμάνικο μπλουζάκι!

«Αν πιστεύαμε ότι το παιδί μας δεν είναι σωστά ντυμένο, θα πηγαίναμε αλλού για να γλιτώσουμε την ντροπή μας για όσα έγιναν» είπε η μητέρα του παιδιού, μιλώντας σε τοπικό κανάλι.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με αποτέλεσμα η διεύθυνση του εστιατορίου να ζητήσει συγγνώμη. «Το θέμα οφείλεται στο γεγονός ότι η εκπαιδευόμενη υπάλληλος δεν γνώριζε καλά τους κανόνες» ανέφερε η διεύθυνση.

Η οικογένεια δέχθηκε τη συγγνώμη και υποσχέθηκε να επανέλθει στο εστιατόριο. Πάντως, δεν έγινε γνωστό αν ο μικρός θα φορά την ίδια ή παρόμοια μπλούζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση