GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρδίτσα: Τραγωδία με θύμα 58χρονο που μάζευε τσάι

Τραγική κατάληξη είχε η εξόρμηση δυο συγγενών για να μαζέψουν τσάι στην περιοχή του Φουντωτού Αργιθέας στην Καρδίτσα. Μια λάθος κίνη...


Τραγική κατάληξη είχε η εξόρμηση δυο συγγενών για να μαζέψουν τσάι στην περιοχή του Φουντωτού Αργιθέας στην Καρδίτσα. Μια λάθος κίνηση σε ένα απόκρημνο σημείο, έκανε έναν 58χρονο άνδρα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει σε γκρεμό!
Ο συγγενής του που βρισκόταν μαζί του ειδοποίησε την Πυροσβεστική και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου άνδρα από έξι άνδρες της Π.Υ. Μουζακίου, δυο άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ. από τη Λάρισα και μέλη του παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Μετά από πολύωρες και ριψοκίνδυνες προσπάθειες, τα ειδικά συνεργεία κατάφεραν να ανασύρουν τον 58χρονο που καταγόταν από την περιοχή αλλά κατοικούσε στη Λάρισα. Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από τα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας για νεκροτομή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση