GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aμεση σύσταση Υπουργείου Οικογένειας!

Το Κίνημα Ενεργών Πολιτών για τη στήριξη της Οικογένειας έστειλε Ανοιχτή Επιστολή στους Αρχηγούς των Κομμάτων της Χώρας και ζητά την άμεσ...

Το Κίνημα Ενεργών Πολιτών για τη στήριξη της Οικογένειας έστειλε Ανοιχτή Επιστολή στους Αρχηγούς των Κομμάτων της Χώρας και ζητά την άμεση σύσταση Υπουργείου Οικογένειας.
Στην Γερμανία υπάρχει Υπουργός Οικογένειας (Federal Ministry of Family Affairs, Senior Citizens, Women and Youth) όπως και σε πολλές άλλες χώρες και αν κάτι η Νέα Ελλάδα πρέπει να έχει δυνατό στη νέα σελίδα που γυρίζει, αυτό είναι η μάνα, σε όποια ηλικία και σε όποια μορφή, είτε βρίσκεται μέσα σε παραδοσιακή οικογένεια, είτε είναι μόνη της, είτε νεαρή, είτε μεγάλη σε ηλικία.
Επίσης πρέπει να στηριχθούν όσες γυναίκες επιθυμούν να γίνουν μανούλες, να μάθουν με ποιους τρόπους μπορούν αυτό να το κάνουν, να απλοποιηθούν οι διαδικασίες (κόστος εξωσωματικής, γραφειοκρατία υιοθεσίας κ.α.). Όλα αυτά μπορούν να είναι κομμάτι ενός ευρύτερου σχεδίου αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας που σημειώνει συνεχώς αύξηση σε ποσοστά στη χώρα μας, σε αντίθεση με γείτονες χώρες.
Στην Ελλάδα κάθε γυναίκα εργαζόμενη – μάλλον αναβάλλει την επιθυμία μιας εγκυμοσύνης, είτε υπό τον φόβο της απόλυσης, είτε υπό τον φόβο του παραμερισμού από θέσεις ευθύνης και αποφάσεων.
Το Κίνημά μας ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών από συλλόγους, φορείς, οργανώσεις και απλούς πολίτες για να νικήσουμε την υπογεννητικότητα, να ενισχύσουμε και να προστατεύσουμε το θεσμό της οικογένειας.
Όταν το κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του οι Ενεργοί Πολίτες αναλαμβάνουν δράση και δίνουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
"ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση