GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για «βόμβα» Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα στην Ιταλία

Μετά το ναύγιο στος διαπραγματεύσεις με τους Κρκιτς, Ντουρμάζ και Αμραμπάτ για τη θέση του ακραίου επιθετικού, ο  Βαγγέλης Μαρι...



Μετά το ναύγιο στος διαπραγματεύσεις με τους Κρκιτς, Ντουρμάζ και Αμραμπάτ για τη θέση του ακραίου επιθετικού, ο  Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν μια μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση που θα προκαλέσει πάταγο.

Τα δημοσιέυματα στην Ευρώπη τις τελευταίες μέρες κάνουν αναφορά σε πολλά ονόματα, ωστόσο από χθες έχει επανέλθει στο προσκήνιο,αυτό του Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος της Μίλαν, βρίσκεται στην έξοδο από τους «ροσονέρι» και τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο Τύπος αναφέριε πως η Μίλαν αναμένεται να πάρει σύντομα απόφαση, σε συνεννόηση βέβαια με τον Βραζιλιάνο, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ρομπίνιο.

Οι Ιταλοί λοιπόν σημειώνουν πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ασχολούνται με τον Λατινοαμερικανό άσο, σενάριο που δεν διαψεύδεται ούτε όμως επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους».

Εξάλλου, άνοιγμα προς τον Ολυμπιακό κάνει τις τελευταίες ώρες οΓέλε Φόσεν, που έιναι υποψήφιος για την κορυφή της επίθεσης. «Ο Ολυμπιακός καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Είναι μια σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται μεταξύ των ομάδων.

Είναι θέμα διαπραγμάτευσης των συλλόγων», δήλωσε στη Real News ο 25χρονος επιθετικός που μπορεί να μάθει από πρώτο χέρι για τους Πειραιώτες από τον συμπατριώτη του και άλλοτε παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας, Κέβιν Μιραλάς:

«Με τον Κέβιν έχουμε παίξει μαζί στην εθνική (Βελγίου). Τον ξέρω και με ξέρει καλά. Ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του για τον Ολυμπιακό. Αν όλα πάνε καλά, θα το κάνω σύντομα».

Σε άλλες δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο πρέσινγκ στη διοίκηση της Γκενκ προκειμένου να τον παραχωρήσει. «Καταλαβαίνω τι γίνεται και δεν θέλω να φύγω ως ελεύθερος από την Γκενκ. Επίσης νομίζω, όμως, ότι η τιμή μου πρέπει να είναι ρεαλιστική. Δεν είναι φυσιολογικό η κατάστασή μου να συγκρίνεται με αυτές των Κουρτουά και Ντε Μπρουν και τα μεγάλα ποσά που άφησαν. Ήταν 18 και 19 ετών. Ελπίζω σύντομα να έχω νέα», κατέληξε.

Στην πειραϊκή ΠΑΕ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους τις τελευταίες ημέρες και δεν αφήνουν να διαρρεύσει οτιδήποτε γύρω από τις επαφές τους, τόσο για την ενίσχυση της επίθεσης, όσο και για τον εξτρέμ που αναμένεται να αποκτηθεί.Εξελίξεις πάντως αναμένεται να υπάρξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση