GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Νεϊμάρ μού θύμισε… εμένα»

Το 1962 η Βραζιλία με το νέο μεγάλο της αστέρι, τον Πελέ, να τραυματίζεται στον αγώνα με την Τσεχοσλοβακία, μόνο αισιόδοξη δεν ...

Το 1962 η Βραζιλία με το νέο μεγάλο της αστέρι, τον Πελέ, να τραυματίζεται στον αγώνα με την Τσεχοσλοβακία, μόνο αισιόδοξη δεν ήταν για την κατάκτηση του τροπαίου. Παρ’ όλα αυτά τα μέλη της «σελεσάο» στέφθηκαν πρωταθλητές κόσμου ακόμη και χωρίς τον νεαρό τότε ηγέτη τους.

Αυτό ακριβώς το τουρνουά θυμήθηκε και ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, βλέποντας τον Νεϊμάρ να πέφτει από το μαρκάρισμα του Σούνιγκα και να τραυματίζεται.

Η φάση αυτή άφησε εκτός Μουντιάλ τον επιθετικό της Βραζιλίας και ο μεγάλος Πελέ θυμάται τον εαυτό του, δηλώνοντας συντετριμμένος: «Πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας τον Νεϊμάρ να χτυπά και ξέροντας πως δεν θα συνεχίσει να βοηθά την Βραζιλία στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Μου θύμισε τον εαυτό μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1962, όταν έμεινα εκτός. Βέβαια ο Θεός βοήθησε την Βραζιλία και πήρε εντέλει το τρόπαιο».

Ευχή του, η χώρα του να φτάσει στη κορυφή και χωρίς τον Νεϊμάρ: «Ελπίζω να συμβεί ό,τι και το ‘62».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση