GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γιάφκα" της ΔΗΜΑΡ στην Αίγινα...

O Γιάννης Κακουλίδης και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είχαν συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του Σπύρου Λυκούδη στην Αίγινα. Τα δύο...

O Γιάννης Κακουλίδης και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είχαν συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του Σπύρου Λυκούδη στην Αίγινα. Τα δύο στελέχη «χρεώνονται» στους προεδρικούς της ΔΗΜΑΡ απέναντι στους οποίους βρίσκεται ο Σπύρος Λυκούδης.
Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, είναι Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ και ήταν υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και μέλος της Επιτροπής Πόλης Πειραιά. Ο Πειραιώτης Γιάννης Κακουλίδης διαθέτει εξοχική κατοικία στην Αίγινα. Ο Σπύρος Λυκούδης επίσης έχει εδώ και χρόνια κατοικία στην Αίγινα, ενώ ιστορικά είχαν μείνει τα πάρτι που οργάνωναν από κοινού με τον Αλέκο Φλαμπουράρη (μέντορα σήμερα του Τσίπρα), όταν και οι δύο ήταν μέλη του Συνασπισμού.
Πάντως η οργάνωση της ΔΗΜΑΡ Αίγινας (που αριθμούσε πάνω από εκατό μέλη και μαζί με την πολιτική οργάνωση της Χίου έδιναν σταθερά τα υψηλότερα πανελλαδικά ποσοστά στη ΔΗΜΑΡ, 9-10%) έχει βάλει εδώ και δύο εβδομάδες λουκέτο, ενώ ο Γραμματέας της Μιχάλης Παπαδόπουλος έχει παραιτηθεί από όλα τα Κομματικά Όργανα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση