GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σαν να έσβησε ο διακόπτης»

Στην αδυναμία της Βραζιλίας να διαχειριστεί την πίεση της έδρας, αλλά και τις.ορέξεις των Γερμανών στάθηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβι...



Στην αδυναμία της Βραζιλίας να διαχειριστεί την πίεση της έδρας, αλλά και τις.ορέξεις των Γερμανών στάθηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

«Είναι κι αυτοί άνθρωποι. Μετά το 2-0 πίστεψαν ότι χάθηκαν τα πάντα. Έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Σαν να έσβησε ο διακόπτης», σχολίασε ο 44χρονος τεχνικός.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για τον ιστορικό ημιτελικό Βραζιλία-Γερμανία 1-7: «Υπήρχε πίεση λόγω του ότι έπαιζαν στην χώρα τους και η Βραζιλία δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί καθόλου όλο αυτό. Είναι κι αυτοί άνθρωποι. Μετά το 2-0 πίστεψαν ότι χάθηκαν τα πάντα. Έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Σαν να έσβησε ο διακόπτης. Αντιθέτως η Γερμανία είναι ένα βήμα πιο μπροστά απ’ όλους σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ξέρει τι κάνει στο γήπεδο, έχει πολύ καλούς παίκτες».

Για την αναμέτρηση Ολλανδία-Αργεντινή: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Η Ολλανδία έχει μια πολύ επικίνδυνη τριπλέτα, με Σνάιντερ, Ρόμπεν και Φαν Πέρσι. Από την άλλη υπάρχει ο Μέσι, αλλά και δίπλα του παίκτες όπως ο Ιγκουαΐν, ο Αγουέρο. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τις ομάδες που του έκαναν εντύπωση στη διοργάνωση: «Προσωπικά μου άρεσε η Ολλανδία, το Μεξικό η πορεία που πραγματοποίησε η Κόστα Ρίκα και φυσικά η Γερμανία. Βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω απ’ όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση