GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημαντική η συμβολή των Εθελοντών της Οκτωνιάς στην κατάσβεση της φωτιάς

Στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 6 άντρες της Ομάδας Εθελοντών Πυροσβεστών της Οκτωνιάς με 2 πυροσβεσ...



Στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 6 άντρες της Ομάδας Εθελοντών Πυροσβεστών της Οκτωνιάς με 2 πυροσβεστικά οχήματα και... συνεργάστηκαν άψογα με την Π. Υ. της Χαλκίδας και των όμορων γύρω από το δήμο Κύμης-Αλιβερίου περιοχών.
Η συμβολή των εθελοντών ήταν καθοριστική καθώς έσπευσαν στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά, στη Λαμπούσα, από την πρώτη στιγμή και κατάφεραν με τα μέσα που διαθέτουν να προσφέρουν τα μέγιστα μέχρι να έρθουν ενισχύσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη Ομάδα διαθέτει και τρίτο όχημα το οποίο αν και δεν είναι ακόμη σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, βρισκόταν σε επιφυλακή στην Οκτωνιά, επανδρώνοντας πυροφυλάκιο και επιτηρούσε την Ανατολική πλευρά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση