GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρις Αλεξίου: «Ένα φιλί» …για τις διακοπές!

Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «Ένα φιλί»,με την υπογραφή του Rous στη μελωδία και του Νίκου Μωραϊτη στους στίχους,...



Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «Ένα φιλί»,με την υπογραφή του Rous στη μελωδία και του Νίκου Μωραϊτη στους στίχους, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Heaven, μας άγγιξε από την πρώτη στιγμή και αγαπήθηκε άμεσα και πολύ έντονα από τον κόσμο.

Πάνω από 250, 000 views στο youtube και αμέτρητες αναδημοσιεύσεις στο facebook και στο twitter μέσα σε ένα μόλις μήνα, αποδεικνύουν τη δυναμική του!
Σαν επισφράγισμα της τεράστιας απήχησης του τραγουδιού- το οποίο αποτελεί προπομπό της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς της Χάρις Αλεξίου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο- η Heaven προτείνει μία νέα version του «Ένα φιλί» σε remix τουSoumka, απόλυτα συντονισμένη στην καλοκαιρινή μας διάθεση!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ REMIX ΤΟΥ «ΕΝΑ ΦΙΛΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση