GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερόσυλοι χτύπησαν άλλους δυο ναούς στα Ιωάννινα

Αλωνίζουν οι ιερόσυλοι στις εκκλησίες του Πωγωνίου Ιωαννίνων, που χτύπησαν άλλες δυο φορές μέσα σε λίγες ώρες την Παρασκευή σε ...



Αλωνίζουν οι ιερόσυλοι στις εκκλησίες του Πωγωνίου Ιωαννίνων, που χτύπησαν άλλες δυο φορές μέσα σε λίγες ώρες την Παρασκευή σε διαφορετικές κοινότητες και διέφυγαν χωρίς κανείς από τους κατοίκους να τους πάρει είδηση.

Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Παλαιόπυργο Ιωαννίνων και άρπαξαν από το εσωτερικό ένα Ευαγγέλιο, μία εκκλησιαστική εικόνα και μία ελαιογραφία. Την ίδια ημέρα και με την ίδια ακριβώς μέθοδο, ένα Ευαγγέλιο, ένα επάργυρο δισκοπότηρο, μία εκκλησιαστική εικόνα και ένα χειροποίητο υφαντό από την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μερόπη Ιωαννίνων.

Και οι δυο κλοπές καταγγέλθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Δελβινακίου που ερευνά για τον εντοπισμό των εισβολέων. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους κακοποιούς που εισέβαλαν πριν από περίπου δέκα ημέρες σε εκκλησίες ή μοναστήρια της Κάτω Μερόπης και του Μοναστηρίου Μόλιστας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν δράσει και σε άλλες περιοχές, αλλά οι εισβολές τους να μην έχουν γίνει αντιληπτές ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση