GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλγαράκης: Οι διεθνείς αγορές μας γύρισαν την πλάτη και τα κανάλια ψάχνουν τον… κροκόδειλο

Ο Γιώργος Βουλγαράκης με ένα αιχμηρό σχόλιο κάνει λόγο για «παταγώδη αποτυχία» στην έκδοση του 3ετούς κοινοπρακτικού ομολόγου, ...



Ο Γιώργος Βουλγαράκης με ένα αιχμηρό σχόλιο κάνει λόγο για «παταγώδη αποτυχία» στην έκδοση του 3ετούς κοινοπρακτικού ομολόγου, κάνοντας λόγο ότι οι «διεθνείς αγορές μας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αμφισβήτησης».

Αναλυτικά το σχόλιο του πρώην υπουργού της ΝΔ στο Twitter:
«Την ίδια ώρα που ο πολιτικός κόσμος φλυαρεί για ένα δημοψήφισμα- που ούτως η άλλως δε θα πραγματοποιηθεί, και τα κανάλια ψάχνουν το Σήφη τον Κροκόδειλο, οι διεθνείς αγορές μας γύρισαν για άλλη μια φορά τη πλάτη. Η έκδοση του 3ετούς κοινοπρακτικού ομολόγου, απέτυχε παταγωδώς! Οι διεθνείς αγορές μας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αμφισβήτησης και για όσους δε γνωρίζουν ,είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, που αποτυγχάνει η κάλυψη ενός τέτοιου ομολόγου. Συμπέρασμα: στην Ελλάδα εξακολουθούμε να συζητάμε τα πάντα, εκτός απ την ουσία .Εξακολουθούμε να ζούμε στο μικρόκοσμο της τηλεθέασης . Πολύ βολικό, δε νομίζετε;».

6 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΤΟΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΣΙΧΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Βουλγαράκης, ο ΑΚΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Ο «Μεγιστάνας» Γιώργος Βουλγαράκης-Ντοράκης, που ουδέποτε δούλεψε στην ζωή του, ο Έλληνας Πολιτικός με τα δεκάδες ακίνητα που “απέκτησε” μέσα από την πολιτική του απληστία.

    Ο Ντοράκης με αδιάσειστα στοιχεία περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι αυτός . http://www.scribd.com/doc/91829252( Μανώλης Χατζησάββας Ρόδος) και όποιος έχει τα @ρχίδια ας τα διαψεύσει συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου.

    Ποιός ο Βουλγαροντοράκης, ο φιλος του Ρουσόπουλου,του κουμπάρου του Δελατόλα,του φιλου της ΕΛΕΝΗΣ ...
    Ποιάς Ελένης ;;;

    Της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της ξεπουλημένης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απόβλητο ζόμπι της πολίτικης, που πελέκησε κάθε έννοια ηθικής και πολιτισμού ...

    'Ένσημα μηδέν…

    Κρατικοδίαιτες θέσεις πολλές…

    Ακίνητα και κινητά απροσδιόριστα ...

    Ποσά ανεξέλεγκτα σκάνδαλα έπρεπε να δημοσιευθούν για να τον χρίσει η δικαιοσύνη υπόλογο ;;;

    Βαρύς πρέπει να είναι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε όσους άεργους, λωποδύτες, άρμεξαν την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταία είκοσι χρόνια,υπό τας ευλογίας του πάτρωνα της διάπλοκης και της κόρης του πρωθιέρειας της Ντοροφαυλοκρατίας...

    Το δράμα είναι ότι πολλοί απ΄αυτούς τους απίθανους μιζαρπάχτρες, πρωταθλητές της οσφυοκαμψίας, σφουγγοκωλάριοι της οικογενειοκρατίας,υποταχτικοί της Μητσοτακό-πατρωνίας, ανέλαβαν τις τύχες της χώρας στην πιο τραγική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. .

    Φτου σας ανάλγητοι...

    Φτου σας αχρηστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ονόματα του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ο Oικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή της Βουλής, στην επιστολή του ο κ. Πεπόνης επισύναψε και τα στοιχεία λογαριασμού του ζεύγους από το απόσπασμα της λίστας.

    Κατόπιν αυτού, η Επιτροπή ομόφωνα έδωσε εντολή στους ορκωτούς λογιστές να υποβάλλουν άμεσα επίσημο πόρισμα πραγματοποιώντας τον προβλεπόμενο από το νόμο 4065/2012 αναδρομικό έλεγχο.

    Ντοράκης ο σύζυγος της Πελεκό-Βουλγαράκαινας

    Μπήκε στην πολιτική “ξεβράκωτος ως υποτακτικός της Ντόρας ” και αποβληθήκε με κότερα, πισίνες και απροσδιόριστες off shore …!

    ΑΙΔΩΣ ΝΤΟΡΑΚΗ …ΣΕ ΠΗΡΑMΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Το 2000 η πρώτη χρονικά εταιρεία του ζεύγους Βουλγαράκη, η Αστική Επέκταση ΕΠΕ (σ.σ.: όταν ήταν ακόμα ιδιοκτησίας της offshore Lentmar, με εκπρόσωπο τον κ. Βουλγαράκη και συμβολαιογράφο τη σύζυγό του), αγοράζει τρία καταστήματα. Στις 25 Σεπτεμβρίου δύο καταστήματα και θέση στάθμευσης επί της οδού Τριών Ιεραρχών 110 στα Πετράλωνα, αντικειμενικής αξίας 138.224 ευρώ. Τα ακίνητα αγοράστηκαν προς 418.000 ευρώ και προσημειώθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς, από όπου προήλθε το δάνειο, έναντι 282.000 ευρώ.Λίγες ημέρες αργότερα, η Αστική Επέκταση απέκτησε και νέο κατάστημα, 316 τ.μ., επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη 29, έναντι 1.173.881 ευρώ, πάλι με δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς και προσημείωση υπέρ αυτής. Και στα δύο ακίνητα στεγάζονται υποκαταστήματα της Τραπέζης Πειραιώς».

    Ο Βουλγαράκης αγόραζε ακίνητα με δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς και μετά της τα...νοίκιαζε!
    Νέο θέμα προέκυψε με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργου Βουλγαράκη, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», η Τράπεζα Πειραιώς δανειοδοτούσε τις εταιρίες του υπουργού για την αγορά ακινήτων και στην συνέχεια τα νοίκιαζε προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για υποκαταστήματα της και για επαγγελματικούς χώρους θυγατρικών της. Σύμφωνε, δε, με το δημοσίευμα, μέσω των μισθωμάτων πληρώνονταν οι δόσεις των δανείων.

    Από την πλευρά της η Τράπεζα Πειραιώς χαρεακτηρίζει ως απολύτως σύμφωνα με την τραπεζική πρακτική τα δάνεια που δόθηκαν στον υπουργό Ναυτιλίας.

    Από τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας για την Προανακριτική Επιτροπή...(Ψήφισαν 282 ΒΟΛΕΥΤΕΣ )
    Ελαβον :…..
    Γ. Βουλγαράκης- Ντοράκης
    167 ΝΑΙ , 91 ΟΧΙ , 17 ΠΑΡΩΝ ,1 ΛΕΥΚΟ ,6 ΑΚΥΡΑ

    Εσύ Ντοράκι,αχρείε πολιτικατζή, που μπήκες στην πολιτική γλύφοντας την αλόγα και διά της πολιτικής απόκτησες βίλες , κότερα και πισίνες ,επιδεικνύεις δε ασύστολα τη χλιδή σου, μπερδεύοντας το νόμιμο με το ηθικό ,είσαι ανάξιος του ελέους και υπόλογος των πεπραγμένων σου και των συσσωρευμένων σου...

    Ο λαός μας δέν ξεχνά και τα λαμόγια τα κυνήγα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αρχιλαμόγιο Ντοράκη , το διόρισε ο Μητσοτάκης πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ,το έβγαλε βουλευτή , το έκανε Υφ/γό στο ΥΠΕΧΩΔΕ... (ΤΕLESTET κτλ) και πάρα λίγο να το διόριζε και αρχιεπίσκοπο αν τον παντρευότανε την πρωθιέρεια της διάπλοκης…

    Με την ανεξήγητη εύνοια του επίγονου ανιψιού Κωστάκη Καραμανλή και τις εύλογες ευλογίες της αρχομανούς Ντόρας , μέσα σε 5 χρόνια πέρασε από τρία σοβαρά Υπουργεία.(Δημοσιάς τάξης…Πολιτισμού… Ναυτιλίας…)με μηδενικό έργο και ανεξήγητη απροσδιόριστη αύξηση της ατομικής του περιουσίας.

    Δήλωσε ο παρλαπίπας, κοτεράκιας, ο κωλο – νακιώτης ότι το νόμιμο είναι και ηθικό για να δικαιολογήσει την ίδρυση ΟΦΣΟΡ εταιριών που ίδρυσε με προφανή σκοπό την απόκρυψη της τεράστιας περιουσίας του και την σχετική φοροαπαλλαγή.
    (Δηλωμένα 52 ακίνητα, συν κότερα, συν καταθέσεις , συν κινητά , συν …)

    Ο ΝΤΟΡΑΚΗΣ εκφράζει την απολυτή διαφθορά των Μητσοτακό- πολιτικάντηδων , δημοσυντήρητων οικονομησάριων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση