GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αγκαλιά με τον πανέμορφο γιο του σε διακοπές!

Ένα μεγάλο στοίχημα είχε θέσει στον εαυτό του αυτό το καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με τον... ρόλο του Οδυσσέα στο έργο «Φιλοκτήτ...


Ένα μεγάλο στοίχημα είχε θέσει στον εαυτό του αυτό το καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με τον... ρόλο του Οδυσσέα στο έργο «Φιλοκτήτης», και το κέρδισε με το παραπάνω.
Η συγκεκριμένη παράσταση, σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου, παρουσιάστηκε για δυο βραδιές στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου εντυπωσιάζοντας και τον πιο απαιτητικό θεατή με την άρτια απόδοση και τις δουλεμένες στην λεπτομέρεια ερμηνείες. Στο πλευρό του ηθοποιού επί σκηνής βρέθηκαν ο Μιχαήλ Μαρμαρινός και ο Αιμίλιος Χειλάκης μαγεύοντας τους πάνω από 14.000 θεατές που έσπευσαν να τους απολαύσουν παρά τα τερτίπια του καιρού μέχρι και λίγες ώρες πριν τις παραστάσεις.
Ο αγαπημένος ηθοποιός αμέσως μετά από αυτή την ξεχωριστή θεατρική στιγμή, όπως είχε πει στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, αναχώρησε για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον γιο του, Γεώργιο - Ίκαρο, για να γεμίσει τις μπαταρίες του και να ξεκουραστεί.
Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου, Έρση - Ηλέκτρα Ξενάκη, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο Facebook με το σχόλιο «Πατέρας και γιος λίγο πριν σαλπάρουν για ταξίδι μαγεμένο στο Αιγαίο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση