GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν γνωρίζουμε αν ο Πρόεδρος μας γιόρτασε σήμερα την αποκατάσταση της «δημοκρατίας»"

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης Δεν γνωρίζουμε αν ο Πρόεδρος μας γιόρτασε σήμερα την... αποκατάσταση την «δημοκρατίας» στην Ελλάδα που αποκατα...


Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν γνωρίζουμε αν ο Πρόεδρος μας γιόρτασε σήμερα την... αποκατάσταση την «δημοκρατίας» στην Ελλάδα που αποκαταστάθηκε με τον γνωστόν τοις πάσιν πλέον τρόπο, που ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό «εθναρχικό» και «αριστερό» καμάρι.
Θα μου πείτε ποια δημοκρατία να γιόρταζε σήμερα ο εγγυητής των ελευθεριών των Ελλήνων κ. Παπούλιας;
Αυτή με τον Τόμσεν και τον Ράιχενμπαχ να υποδέχονται στους κήπους τον κ. Κουτσούμπα και τους λοιπούς «δημοκράτες»;
Πληροφορούμαι ότι ο πρόεδρος, ο εγγυητής των ελευθεριών των Ελλήνων, κάτι ψιθύρισε σήμερα, ότι ήταν υποχρεωμένος να υπογράφει τα πάντα, ακόμα και την υποδούλωση της Ελλάδας κτλ.

Κρίμα κύριε Παπούλια. Αν και δεν ήσασταν υποχρεωμένος με βάση το σύνταγμα, υπήρχε κάτι που λεγόταν παραίτηση αντί να καταπατήσετε τον όρκο σας για προάσπιση των ελευθεριών των Ελλήνων.
Που φαίνεται κύριε πρόεδρε ότι αγνοείτε πώς ονομάζεται η πράξη του προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας που καταπατεί τον όρκο του. Αφού πριν είχε αποδεχθεί τα λργόμενα της προσφώνησης της τέως προέδρου της Βουλής.
Νομίζω Κύριε Πρόεδρε λέγεται εσχάτη εις βάρος τους έθνους προδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση