GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανοί λήστεψαν ηλικιωμένη στη Λάρισα

Δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 29 ετών, συνελήφθησαν στη Λάρισα, μετά από ληστεία που διέπραξαν σε βάρος ηλικιωμένης. Σε βάρος των...



Δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 29 ετών, συνελήφθησαν στη Λάρισα, μετά από ληστεία που διέπραξαν σε βάρος ηλικιωμένης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας, της αντίστασης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής ο ένας από τους δράστες προσέγγισε την 80χρονη ημεδαπή και αφαίρεσε βιαίως από το λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με το προαναφερόμενο όχημα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψή τους, ο 29χρονος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ένα πτυσσόμενο στιλέτο, συνολικού μήκους (26) εκατοστών,
ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους (20) εκατοστών,
ένα ξύλινο γκλοπ, μήκους (44) εκατοστών,
μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα κατσαβίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση