GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα «βρόντηξε» ο Πουλίδο!

Καμία επαφή με την Τίγκρες δεν έχει πλέον ο Άλαν Πουλίδο, μετά την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον... Μεξικανό φορ...



Καμία επαφή με την Τίγκρες δεν έχει πλέον ο Άλαν Πουλίδο, μετά την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον... Μεξικανό φορ και την ομάδα του η οποία δεν τον αφήνει να κάνει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής επιθετικός δεν πήγε για δεύτερη μέρα στις προπονήσεις, δεν δέχτηκε την εντολή-ποινή να υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει τόσο με τον πρόεδρο του συλλόγου Ροντρίγκες όσο και με τον προπονητή Φερέτι.

Στο Μεξικό γράφουν ότι ο Πουλίδο έφυγε ήδη από το Μοντερέι για την Πόλη του Μεξικού κι από εκεί θα ταξιδέψει για την Ευρώπη, με πιθανότερο προορισμό την Ελλάδα ώστε να ενταχθεί στον Ολυμπιακό!

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη η εξέλιξη που θα υπάρξει στο πολύκροτο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, με την Τίγκρες να επιμένει για το συμβόλαιο έως το 2016 και τον παίκτη να υποστηρίζει ότι είναι ελεύθερος και να προχωράει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση