GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κροκόδειλος και στην Σκιάθο!

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στα σοκάκια της Σκιάθου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικν...



Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στα σοκάκια της Σκιάθου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στην Σκιάθο, δημοσίευσε στο διαδίκτυο Τσέχα τουρίστρια!
H Irena Doubrava αντίκρισε αλλά και φωτογράφισε στα 2 μέτρα, τον Κροκόδειλο της Σκιάθου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κροκόδειλος έχει εμφανιστεί και σε άλλες πολυσύχναστες παραλίες της Σκιάθου. Συνήθως πλησιάζει τουρίστριες και παρέες νεαρών κοριτσιών.
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο κροκόδειλο.
Ο Κροκόδειλος της Σκιάθου, σε αντίθεση με τον Σήφη του Ρεθύμνου προσελκύεται από τη δυνατή μουσική που ακούγεται από τα beach bar κι όχι από το απομονωμένο οικοσύστημα μια λίμνης.
H Irena μετά το περιστατικό δήλωσε σοκαρισμένη: «Ενώ ήμουν με την παρέα μου στην παραλία, χωρίς να έχουμε επαφή με την θάλασσα, μας πλησίασε από πίσω. Κατευθύνθηκε προς την φίλη μου την Dalibora η οποία έκανε ηλιοθεραπεία και δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την παρουσία του.Κατευθύνθηκε προς το μέρος της φίλης μου και την ακούμπησε με το πόδι του..»
και συνεχίζει «Χωρίς να χάσω την ευκαιρία, έβγαλα το κινητό από το bikini και τράβηξα την φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είναι ιδιαίτερα επιθετικός»
εδώ να σημειώσουμε ότι οι φίλες της Irena δήλωσαν ότι δεν ενοχλήθηκαν από την επίσκεψη του κροκόδειλου, εάν και στην αρχή θορυβήθηκαν με την παρουσία του. Τον βρήκαν ιδιαίτερα χαριτωμένο και δεν άργησε να γίνει κομμάτι της παρέας..
Τα συμπεράσματα δικά σας…
… και η φωτογραφία:


παρακάτω…



λίγο ακόμα…



… Τον Κροκόδειλο υιοθέτησε το γνωστό πρακτορείο μοντέλων .. (εεε τουριστικό πρακτορείο) 18-24 Travel και θα τον κρατήσει όλο το καλοκαίρι στη Σκιάθο! Θυμωμένοι με το 18-24 είναι οι Μυκονιάτες, που σκέφτονται να κάνουν πρόταση για να τον πάρουν στο νησί τον επόμενο Μάιο, αφού ταιριάζει γάντι στο Super, για να πίνουμε σαν.. Κροκόδειλοι!!!

1 σχόλιο

  1. Αυτή την στιγμή είδα και εγώ ενα κροκόδειλα , στο Κολωνάκι,τον φορούσε ο Lakis αλλά κουνιόταν και δεν μπόρεσα να τον φωτογραφίσω.
    Επείγον να περιφραγεί το Κολωνάκι, όπως ζητούν και οι Κρητικοί έμποροι περιφράξεων για τον δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση