GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για το σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων

Με το Νομοσχέδιο που προωθείται για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων με το σύστημα της ποσόστωσης, εισάγονται κριτήρια τα ...



Με το Νομοσχέδιο που προωθείται για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων με το σύστημα της ποσόστωσης, εισάγονται κριτήρια τα οποία κάθε άλλο παρά διασφαλίζουν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την.
αντικειμενικότητα, ενώ αντιθέτως πριμοδοτούνται ασύμμετρα, υποκειμενικά κριτήρια και διαδικασίες, οι οποίες επιδέχονται σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική διαχείριση.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οφείλει να εγκαταλείψει τη λογική της προαποφασισμένης ποσόστωσης καλών και κακών υπαλλήλων, επανεξετάζοντας το νομοσχέδιο για την αξιολόγησή τους και καθιστώντας το σύγχρονο, δίκαιο και λειτουργικό.
Η αξιολόγηση που επιβάλλει η κυβέρνηση, αντί να λύσει θα επιτείνει τα προβλήματα στη Δημόσια Διοίκηση, απορρυθμίζοντάς την, όπως επισημαίνει άλλωστε με το υπόμνημα του το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση