GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπογραφή σύμβασης για τη δημιουργία παιδικού σταθμού στο Ηράκλειο Αττικής

"Στην υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών οικοδόμησης του παιδικού σταθμού στην συμβολή των οδών Τζουμαγιάς ...



"Στην υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών οικοδόμησης του παιδικού σταθμού στην συμβολή των οδών Τζουμαγιάς & Χρυσανθέμων (κτήμα Δανιγγέλη) προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτη 24 Ιουλίου ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος παρουσία του αντιδημάρχου Υποδομών & Ανάπτυξης Γιώργου Βλαντή." αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και συνεχίζει:

"Το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με 2.500.000€ θα στεγάσει Βρεφονηπιακό και αναμένεται να αποδώσει πολλαπλά οφέλη για το Δήμο, τους Δημότες και τα Παιδιά.
Με τη δημιουργία του σταθμού επιτυγχάνεται η αναβάθμιση της ποιότητας των Υπηρεσιών στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας και της Παιδείας ενώ παράλληλα αξιοποιείται το κληροδότημα "Δανιγγέλη" και επιτυγχάνεται ο βασικός στόχος ιδιοκτησίας ενός σημαντικού χώρου με ταυτόχρονη ελάφρυνση από τα έξοδα ενοικίασης αντίστοιχου χώρου.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Γιώργο Βλαντή υπογράμμισε τη σημαντική του συμβολή στην εκπόνηση του συγκεκριμένου έργου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση