GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίματα ξενοδοχείων σε κατοικημένες περιοχές...

Είμαι παραθεριστής στην περιοχή της Ερμιόνης στο νομό Αργολίδος Πελοποννήσου, συγκεκριμένα στον οικισμό Κινέτας Πετροθάλασσας... Φτά...


Είμαι παραθεριστής στην περιοχή της Ερμιόνης στο νομό Αργολίδος Πελοποννήσου, συγκεκριμένα στον οικισμό Κινέτας Πετροθάλασσας...
Φτάνοντας στο σπίτι εχτές το βράδυ με την οικογένειά μου, με μεγάλη μου λύπη παρατήρησα ένα φαινόμενο που δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω , καθότι είναι αδιανόητο για τον οποιονδήποτε νοήμων άνθρωπο.
Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή αποφάσισαν λόγω ελλείψεως χώρου στις τοπικές χωματερές να ρίξουν όλα τα απορρίμματα τους δίπλα στα σπίτια μας.
Φυσικά ρωτώντας τους ντόπιους κατοίκους για το πότε και γιατί συνέβη αυτό δεν οδήγησε πουθενά.Η μόνη απάντηση που έλαβα είναι ότι παρ' όλο που έχουν ενημερώσει το δήμο Ερμιόνης κανένας δεν ασχολείται και δεν ενδιαφέρεται ώστε να βρεθεί μια λύση.
Είναι αδύνατον να κυκλοφορήσεις έξω οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ακόμη και να ανοίξεις τα παράθυρα για να αναπνεύσεις καθαρό αέρα.Ακόμη και η μετακίνησή μας είναι δύσκολη αφού με το ζόρι μπορεί ένα αυτοκίνητο να περάσει δίπλα από τα σκουπίδια.
Κυριολεκτικά απειλείται η υγεία μας ακόμη και η τριγύρω πευκόφυτη περιοχή.Ο κίνδυνος της πυρκαγιάς είναι ακόμη μεγαλύτερος τώρα.
Είμαι ειλικρινά εξοργισμένος και απευθύνομαι σε εσάς γιατί εκτιμώ τις προσπάθειες που κάνετε καθημερινά έτσι ώστε να δημοσιευτούν τέτοιες εικόνες ντροπής.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή που θα δώσετε σε αυτό το ζήτημα και σας επισυνάπτω φωτογραφίες με τις οποίες θα διαπιστώσετε κι εσείς τις εικόνες ντροπής που σας ανέφερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση