GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο βίντεο από το ναυάγιο στη Σάμο: Οι κάτοικοι διασώζουν μετανάστες

Δείτε το βίντεο από τις προσπάθειες των κατοίκων της Σάμου, να τραβήξουν στη στεριά διασωθέντες από το πρόσφατο ναυάγιο Κάτοικοι του νησιο...

Δείτε το βίντεο από τις προσπάθειες των κατοίκων της Σάμου, να τραβήξουν στη στεριά διασωθέντες από το πρόσφατο ναυάγιο
Κάτοικοι του νησιού προσπαθούν να τραβήξουν στη στεριά διασωθέντες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή και στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους.
Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο, που δείχνει κατοίκους να σπεύδουν να βοηθήσουν τους μετανάστες. Οι ψαράδες ζήτησαν ενισχύσεις για την περισυλλογή τους. Οι κάτοικοι βρέθηκαν στο σημείο με ότι σκάφος διέθετε ο καθένας για να σώσουν τα 43 άτομα και να τα μεταφέρουν στο λιμάνι του νησιού.
Η προσπάθεια ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη μιας και οι άνεμοι ήταν ισχυροί. Ανάμεσα στους ανθρώπους που διεσώθησαν ήταν γυναίκες και παιδιά.
Εν τω μεταξύ, έξι έφτασαν τα επιβεβαιωμένα θύματα. Το Σάββατο, άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν τις σορούς δύο ακόμη μεταναστών, ενός άνδρα και ενός αγοριού, ενώ ακόμα δύο σοροί ανασύρθηκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Νέο βίντεο από τη διάσωση μεταναστών στη Σάμο από Miss-Jessy-Lays

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση