GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος περιγράφει την άγρια επίθεση που δέχτηκε από χρυσαυγίτες

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν, αλλά το πρόβλημά τους δεν είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι στα μίντια», είναι το μήνυμα που στέλνει στο...



Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν, αλλά το πρόβλημά τους δεν είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι στα μίντια», είναι το μήνυμα που στέλνει στους χρυσαυγίτες που του επιτέθηκαν άγρια νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Εφετείο, ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, περιγράφει τη στιγμή της κακοποίησης του από οπαδούς της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο την ώρα της μεταφοράς του Νίκου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών του κόμματος Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθούν.

«Μετά το τέλος της έντασης που δημιουργήθηκε κατά την άφιξη της κλούβας με τους κρατούμενους, εγώ και άλλοι δυο συνάδελφοί μου είχαμε απομακρυνθεί από την εστία των επεισοδίων. Δεν φωτογραφίζαμε εκείνη τη στιγμή. Τότε μας πλησίασαν τουλάχιστον τρία άτομα και μας ζήτησαν να μη τραβάμε φωτογραφίες.

Εμείς τους εξηγήσαμε δεν φωτογραφίζαμε αλλά εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των δημοσιογράφων. Εγώ δέχτηκα δυο γροθιές στο πρόσωπο και μια κλοτσιά επίσης στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έπεσα στο οδόστρωμα», αναφέρει ο φωτορεπόρτερ που τώρα αναρρώνει από τα τραύματά του, αφού πρώτα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Οι φωτορεπόρτερ που κατέγραφαν την μεταφορά αρχικά δέχθηκαν λεκτική επίθεση από μέλη των συγκεντρωμένων οπαδών, στη συνέχεια δέχτηκαν επίθεση με κλωτσιές και χτυπήματα και όπως καταγγέλλουν οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί δεν τους βοήθησαν. «Κατά τη γνώμη μου οι αστυνομικές δυνάμεις δεν εκτίμησαν καλά την κατάσταση», λέει ο Γιάννης Κέμμος. «υπήρχαν διάσπαρτοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής και ίσως δεν περίμεναν τόσο μεγάλο πλήθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση