GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ: "Αναγκαίες οι φορολογικές ελαφρύνσεις"

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Η φοροδιαφυγή στη χώρα παραμένει προκλητική. Πάνω από 1 δις ευρώ αυξάνονται κάθε μήνα τα ληξιπ...



Διαβάστε την ανακοίνωση: "Η φοροδιαφυγή στη χώρα παραμένει προκλητική. Πάνω από 1 δις ευρώ αυξάνονται κάθε μήνα τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο. Τα 8 δις ευρώ φόροι, που πρέπει να καταβληθούν μέσα στο προσεχές πεντάμηνο, αποτελούν πραγματικό Γολγοθά για εκατομμύρια φορολογουμένων των οποίων η φοροδοτική ικανότητα έχει ήδη εξαντληθεί τα 4 τελευταία χρόνια.

Η ριζική φορολογική μεταρρύθμιση παραμένει πάντα το μέγα αιτούμενο. Η κυβέρνηση οφείλει, αυτή την κρίσιμη περίοδο για κάθε νοικοκυριό, να αναζητήσει λύσεις ρεαλιστικές, συμβατές με την κοινωνική πραγματικότητα, να εντάξει όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο σε νέες ρυθμίσεις αποπληρωμής, που θα δώσουν ανάσα στους φορολογούμενους και έσοδα στα δημόσια ταμεία, πολλαπλασιάζοντας τις δόσεις αποπληρωμής και αποφεύγοντας τα τοκογλυφικά επιτόκια προστίμων."

2 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ !
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλλα δεν πατε να πνιγητε πουθενα γελοιοι.
    Δεν πηρατε χαμπαρι οτι ο κοσμος σας φτυνη.
    Για σας το μονο προβλημα ειναι να διασωσετε αυτο το γελοιο υποκειμενο τον Μπαρμα Φωτη και την παρεα του, τον Χατζησωκρατη και τον Μαργαριτη που τους βλεπη ο κοσμος στην τηλεοραση και του ερχατε αναγουλα.
    Σα δε ντρεπεσται.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση