GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε η ώρα για το νυφικό;

Η προετοιμασία του γάμου σου είναι η περίοδος που ζεις έντονα και γεμάτη άγχος τις περισσότερες φορές. Θέλει γερό στομάχι και.....



Η προετοιμασία του γάμου σου είναι η περίοδος που ζεις έντονα και γεμάτη άγχος τις περισσότερες φορές. Θέλει γερό στομάχι και... γερά νεύρα! Τι να περιμένεις; Τα πάντα!

Ένα από αυτά που σίγουρα θα αντιμετωπίσεις είναι η επίπονη και ίσως εκνευριστική συμπεριφορά των κυριών που θα συναντήσεις στα καταστήματα νυφικών.

Η βασικότερη συμβουλή: Πρόσεξε τι εσώρουχα θα φορέσεις. Σίγουρα η πωλήτρια του καταστήματος θα έρθει μαζί σου στο δοκιμαστήριο. Δεν αποκλείεται να μην είναι μόνη της, αλλά να έρθουν μαζί της και οι υπόλοιπες πωλήτριες που έχει το κατάστημα.

Το govastileto.gr σου δίνει τα σωστά βήματα την περίοδο της ετοιμασίας!

- Κατάληξε, ανάλογα με το σωματότυπό σου, στο νυφικό που θα ήθελες να φορέσεις. Κάντο πριν φτάσεις στα καταστήματα νυφικών. Όσο πιο αποφασισμένη πας, τόσο το καλύτερο. Οι οίκοι θα σου δείξουν αρκετά σχέδια ώστε να καταλάβει και η κοπέλα που θα σε αναλάβει το γούστο αλλά και το όραμα σου για το γάμο.

-Βγάλε αρκετές φωτογραφίες από το κάθε νυφικό, ώστε να το δεις καλύτερα στο σπίτι σου. Να το δείξεις στο έτερον ήμισυ ή σε φίλες σου, ώστε να πάρεις μία, δύο, δεκαπέντε παραπάνω γνώμες. Μπορεί να δεις ατέλειες ή να δεις ότι σε κολακεύουν περισσότερο απ όσο νομίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση