GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υπάρχει διαφωνία για τη δημοσιονομική πειθαρχία»

Δεν υπάρχει καμιά διαφωνία ανάμεσα στη Γερμανία και στην Ιταλία όσον αφορά την ανάγκη για την τήρηση αυστηρής δημοσιονομικής πε...

Δεν υπάρχει καμιά διαφωνία ανάμεσα στη Γερμανία και στην Ιταλία όσον αφορά την ανάγκη για την τήρηση αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας ώστε να υπάρξει βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη, δήλωσε σήμερα στο Βερολίνο ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ.

«Ουσιαστικά η Γερμανία και η Ιταλία θέλουν το ίδιο πράγμα», είπε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Θέλουν θεσμούς στην ΕΕ οι οποίοι να εργάζονται για το λαό και πρωτίστως να επικεντρώνονται στα συμφέροντα του λαού (των κρατών της Ευρώπης) καθώς και στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Ζάιμπερτ πάντως αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τις δηλώσεις του προέδρου της Μπούντεσμπανκ, της ομοσπονδιακής κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, του Γενς Βάιντμαν, ο οποίος χθες επετέθη στον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι για τις εκκλήσεις του να υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία σε ότι αφορά την εφαρμογή των δημοσιονομικών κανόνων της ευρωζώνης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση