GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νυφούλα θα ντυθεί η Σκάρλετ Γιόχανσον

Η ίδια ακούστηκε να σιγοψιθυρίζει ότι παντρεύεται σε τέσσερις εβδομάδες κατά την διάρκεια ενός πάρτι στο Χάμπτονς των ΗΠΑ - Εξ...



Η ίδια ακούστηκε να σιγοψιθυρίζει ότι παντρεύεται σε τέσσερις εβδομάδες κατά την διάρκεια ενός
πάρτι στο Χάμπτονς των ΗΠΑ - Εξακολουθεί να λάμπει σε κάθε εμφάνισή της καίτοι βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Επιτέλους, οι απανταχού θαυμαστές της 29χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού Σκάρλετ Γιόχανσον θα την καμαρώσουν νυφούλα νωρίτερα από ό,τι περίμεναν! Η πανέμορφη Σκάρλετ, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε σε πάρτι που οργάνωσε η Μάρθα Στιούαρτ το περασμένο Σάββατο και ακούστηκε να λέει ότι σε τέσσερις εβδομάδες περίπου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αρραβωνιαστικό της, τον 32χρονο Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Hollywood Life» η διάσημη ηθοποιός μέχρι πρότινος ξεκαθάριζε ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα- η Γιόχανσον έχει ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της με τον Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς- και η είδηση του γάμου της και μάλιστα τόσο σύντομα εξέπληξε τους ανά τον κόσμο θαυμαστές της!
Όσο για τον τόπο του μυστηρίου, οι γνώμες διίστανται, αφού κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο γάμος θα μπορούσε να τελεστεί στο Παρίσι, τόπο καταγωγής του γαμπρού, ενώ άλλοι αναφέρουν το Χάμπτονς των ΗΠΑ σαν πιθανό μέρος όπου θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, αφού εκεί περνά η Σκάρλετ τα καλοκαίρια με τον αγαπημένο της.
Η 29χρονη ηθοποιός θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσα στο Φθινόπωρο και στις 15 Ιουλίου είχε φωτογραφηθεί χαϊδεύοντας την κοιλιά της που έχει μεγαλώσει αρκετά!

Η τελευταία ταινία της Σκάρλετ «Lucy» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου και η επιτυχία της, με πρωταγωνίστρια την ίδια και σκηνοθέτη τον Γάλλο Λυκ Μπεσσόν, είναι δεδομένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση