GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σι Τζινμπίνγκ: Θέλω να γίνω εθελοντής για τον ελληνικό τουρισμό

Εθελοντής για την προβολή του ελληνικού τουρισμού δήλωσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ κατά τη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο ...


Εθελοντής για την προβολή του ελληνικού τουρισμού δήλωσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ κατά τη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια.
" Μόλις το κάνατε με τον καλύτερο τρόπο " απάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσορίζοντας τον Κινέζο ομόλογο του στη Ρόδο.
Τον Σι Τζινπίνγκ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί ταξίδι αστραπή στο νησί των Ιπποτών, συνοδευόμενος από εννέα κυβερνητικά στελέχη.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Αθήνα στη Ρόδο, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν άφησε ούτε λεπτό να πάει χαμένο και είχε ένα «μίνι» υπουργικό συμβούλιο με τους συνεπιβάτες του Ν.Δένδια, Γ. Μανιάτη, Ν. Μηταράκη, Σ. Βούλτεψη, Δ. Κούρκουλα και τους στενούς του συνεργάτες Χ. Λαζαρίδη και ο Δ. Πτωχό.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση