GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε η λύση για το πρόβλημα της υδροδότησης στο νησί της Μυκόνου

Το πρόβλημα με την παροχή πόσιμου νερού στα ελληνικά νησιά είναι γνωστό! Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με τη ζήτηση μεγαλύτε...



Το πρόβλημα με την παροχή πόσιμου νερού στα ελληνικά νησιά είναι γνωστό!
Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με τη ζήτηση μεγαλύτερης ποσότητας νερού, τόσο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, όσο και με την αύξηση του κόσμου λόγω του τουρισμού, το πρόβλημα είναι μείζονος σημασίας!

Ένα από τα νησιά, που πλήττονται από την έλλειψη υδροδότησης είναι και ο δημοφιλής προορισμός, η Μύκονος. Η σύσκεψη αποφασίστηκε, έπειτα από πληροφορίες ότι τα αποθέματα του νερού στο νησί έφθασαν στο «κόκκινο» εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Μελετώντας αυτό το πρόβλημα, οργανώθηκε μια σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μύκονο βρίσκοντας έτσι λύση στο παραπάνω θέμα.

Η λύση σχετικά με την υδροδότηση βρέθηκε στην πρόταση τοποθέτησης μονάδων αφαλάτωσης στο νησί, ώστε το θαλασσινό νερό να μπορεί να μετατραπεί σε πόσιμο.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και μετείχαν επίσης η απερχόμενη δήμαρχος, ο νέος δήμαρχος Κωνσταντίνος Κούκας, ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φιορεντίνος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση