GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δική του εκπομπή στην τηλεόραση ο Σεφερλής;

Την είδηση ότι δέχθηκε πρόταση από το Mega για το «Πρωινό Mou» αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής, προσθέτοντας πως, αν όλα πάνε καλά,...



Την είδηση ότι δέχθηκε πρόταση από το Mega για το «Πρωινό Mou» αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής, προσθέτοντας πως, αν όλα πάνε καλά, θα το παρουσιάσει.
Σε συνέντευξή του, ο Μάρκος παραδέχθηκε πως με το κανάλι της Μεσογείων είχαν συζητήσει να παρουσιάσει τρίωρο βραδινό σόου για όλη την οικογένεια, ωστόσο, στο τραπέζι «έπεσε» και η πρωινή εκπομπή του καναλιού.

«Μου άρεσε η ιδέα, με ιντρίγκαρε… Θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί εμένα μου αρέσει να ξεφεύγω από τα δεδομένα. Μου έδωσαν το ελεύθερο να επιλέξω την ομάδα και το στιλ που θέλω, οπότε αυτό μου δίνει το περιθώριο να το σκεφτώ σοβαρά. Αν όλα πάνε καλά, θα το παρουσιάσω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως μαζί του θα είναι και η σύζυγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση